Welkom op de site van 4ALLSOUNDS,

4Allsounds is een idee van Peter Boer en daarmee ook een onderdeel van Audiotron.

 

4Allsounds is anders dan welke andere zender ook,  als u denkt aan een DJ voor feesten en partijen dan hoort u hier een heel ander geluid, muziek die ik in het land misschien nooit zou draaien kunt u hier juist wel verwachten.

 

Waarom 4Allsounds?:   Gewoon omdat het kan, omdat ik het leuk vind om ook deze muziek aan mensen te laten horen. Dus niet alleen de grote hits die overal al gedraaid worden, maar ook die krenten uit de pap van de jaren 60 tot nu. Waar onder ook country en schlagers en muziek die we vroeger op de piraat hoorde. Hierdoor ontstaat er een geluid waarbij er voor iedereen wat wils voorbij komt, hieruit is ook de naam ontstaan…. 4Allsounds voor iedereen voor elk geluid.

 

Hoe luister je naar 4Allsounds?: luisteren naar 4Allsounds kan op vele manieren, met elk apparataat met toegang tot internet en een media-toepassing, dat houd in bv een tablet, pc, laptop, smartphone  en uiteraard met de tegenwoordig goed verkrijgbare internetradio-toestellen.

 

Een voorbeeld voor u pc.:

http://4allsounds.playtheradio.com/

Maar voor uw pc zijn uiteraard legio mogelijkheden, 4allsounds werkt prima met: windows-mediaplayer, winamp, vlc-player enz.. enzz

 

Via uw smartphone en tablet kunt u de app van TuneIn gebruiken.:

http://tunein.com/radio/4allsounds-s207083/

http://www.lookforradio.com/en/media/4Allsounds_9495/

http://www.radionomy.com/nl/radio/4allsounds/listen/

http://www.radioonlineinternet.com/Cadena/4Allsounds/

http://nl.delicast.com/radio/4Allsounds/

http://4allsounds.playtheradio.com//

Streema - Online Radio Stations
Free Internet Radio Stations
4allsounds at RadioForest.net

 

 

 

de zender draait onder licentie van radionomy